5. desember
Quality Edvard Grieg, Bergen

Hjem » Eiendom 2019 » Partner / Utstiller » Utstillerliste 2018

Utstillerliste 2018

– Eiendomskreditt

– Angarde
Fra Auto 23 til Angarde og fra grå industri til grønn byutvikling. Vår visjon er å skape en bærekraftig, pulserende og urban bydel på Spelhaugen. For oss betyr bærekraft noe mer, vi er opptatt av sosial bærekraft. Derfor bygger vi en bydel der det skal være godt å leve, og som syder av liv og glede – hele året. Vi skal legge til rette for handel, rekreasjon, kultur og opplevelser. Skape møteplasser og aktiviteter, samt bidra til et sterkt samhold i bydelen.

– Stema Rådgivning
– PwC
– Husgruppen
– Hammervoll Pind

– Balkongentreprenøren
Størst i landet på utskifting og rehabilitering av balkongsystemer. Beboerne får tilført et helt nytt rom som i praksis kan benyttes hele året og gir en betydelig verdiøkning på leilighetene.

– NorEngros

– Fjordkraft
«Gode strømavtaler, hjemme og på jobb. Hver dag leverer Fjordkraft strøm til de tusen hjem og til store og små arbeidsplasser i privat og offentlig sektor. Hos oss er det ingen forskuddsbetaling, og enten du bestiller strøm som privatperson eller bedriftskunde får du alltid fornøydgaranti med på kjøpet.»

– Harris
– Sweco
– Telia
– Privatmegleren
– Atea
– Fana Sparebank

– Hindenes, Unneland & Juvik AS
En av Bergens eldste byggmesterbedrifter og utfører et bredt spekter av leveranser innen nybygg, rehabilitering og ombygging. Bedriften inngår i Rexir Bygg gruppen som leverer komplette byggeprosjekter.

– Proptech Innovation
– Porche Center Bergen
– Farveringen Gulv
– A7 Print